Protegeix els teus alarmes per a casa i consells de seguretat

Protegeix els teus alarmes per a casa i consells de seguretat


Els robatoris a casa poden tenir un important impacte psicològic en què viuen allà, per això la millor manera de dissuadir els lladres és comptar amb alarmes per a la llar i algunes recomanacions que t'ajudaran a prevenir robatoris evitant així ensurts innecessaris .


Reduir el risc que algú entri a casa teva és més fàcil del que t'imagines. Has de garantir la seguretat a casa teva amb una alarma connectada a una central receptora que protegirà la teva llar i els seus habitants les 24 hores del dia els 365 dies de l'any.


Et comentem alguns consells de seguretat:


▶︎ 1. Varia les teves rutines i hàbits perquè els lladres no sàpiguen quines hores fas cada moment ni quan t'absentes de casa. Si notes alguna cosa rara truca a la policia.


▶︎ 2. Si t'absentaràs durant uns dies de casa evita dir-ho a coneguts de no gaire confiança i de les xarxes socials.


▶︎ 3. Revisa cada cert temps que els panys de finestres i portes funcionen com cal. Se solen utilitzar per accedir a la vivenda.


▶︎ 4. Mai no obris la porta a serveis tècnics o desconeguts que arribin sense avisar. Hi ha bandes que van per les cases amb aquesta excusa per poder robar posteriorment.


▶︎ 5. Ensenya als teus fills què han de fer amb persones que no coneixen, ja que poden ser una bona font d'informació per a lladres.


▶︎ 6. No guardeu a casa objectes d'alt valor ni grans quantitats de diners. Els lladres vigilen les víctimes abans del robatori per molt discretes que siguin.


▶︎ 7. No surtis de casa tancant només amb la relliscada. Es pot obrir fàcilment la porta amb una targeta de crèdit, per exemple.


▶︎ 8. No dormis amb les finestres obertes si no tens reixes i sistemes de seguretat, ja que és molt fàcil accedir-hi.


▶︎ 9. Il·lumina bé l'exterior i l'interior del teu habitatge, sobretot si vius en zones apartades o de camp.


▶︎ 10. Aparentar que l'habitatge està habitat per evitar que els lladres entrin pensant que no hi ha ningú. Pots fer servir temporitzadors de llum, estendre la roba, etc.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat