Quines són les diferències entre les càmeres analògiques, HD-TVI, HD-CVI i AHD?

Quines són les diferències entre les càmeres analògiques, HD-TVI, HD-CVI i AHD?


1. HD-TVI, HD-CVI i AHD són càmeres analògiques d'alta resolució


Fa algun temps, per tenir un sistema de càmera de CCTV dalta resolució, la gent solia comprar càmeres IP. Aquest escenari va canviar amb l?arribada de les tecnologies HD-TVI, HD-CVI i AHD que van començar a competir amb les càmeres IP.


Quan cerca càmeres de seguretat al mercat, sempre troba una mica de publicitat sobre DVR híbrids que admeten diferents tipus de càmeres, alguns d'aquests DVRs admeten càmeres amb tecnologia analògica tradicional, i també HD-TVI, HD-CVI, AHD i , de vegades, fins i tot Cambres IP


Qualsevol de les 3 tecnologies pot proporcionar resolució suficient per a la majoria dels projectes. Hi ha una carrera entre els fabricants per estar al capdavant i lliurar càmeres que es destaquen principalment en alta resolució, però a la pràctica la majoria de les càmeres instal·lades tenen resolució HD o FullHD.


2. Totes aquestes tres tecnologies són analògiques


HD-TVI, HD-CVI i AHD són analògics, és important destacar aquest fet perquè els distribuïdors de càmeres de seguretat sempre anuncien que els seus equips admeten aquestes 3 tecnologies i també admeten càmeres analògiques.


El que realment haurien de dir és que els seus equips són compatibles amb les càmeres analògiques tradicionals de baixa resolució i també són compatibles amb les noves càmeres analògiques d'alta resolució com HD-TVI. HD-CVI i AHD.


3. Les càmeres HD-TVI, HD-CVI i AHD funcionen amb cable coaxial tradicional


Imagini una situació en què necessita reemplaçar les càmeres de seguretat antigues per al seu client, ja que té la intenció de desfer-se dels models tradicionals i migrar als d'alta resolució.


El seu client ja té diverses càmeres analògiques tradicionals instal·lades al lloc i, per tant, també hi ha una infraestructura completa ja instal·lada amb cables coaxials tradicionals com RG59, RG6 o RG11.


Les càmeres HD-TVI, HD-CVI i AHD funcionen amb cable coaxial tradicional


El cost de reemplaçar càmeres analògiques de baixa resolució per a càmeres analògiques d'alta resolució podria ser molt alt si també calgués reemplaçar la infraestructura i tots els cables coaxials.


Aquí és on les càmeres HD-TVI, HD-CVI i AHD es tornen molt interessants perquè poden utilitzar els mateixos tipus de cables coaxials que les càmeres analògiques tradicionals, cosa que significa que poden ajudar-lo a estalviar diners.

>

4. Les càmeres HD-TVI, HD-CVI i AHD són encara més barates que les càmeres IP


Les càmeres IP són encara més costoses en comparació amb les càmeres HD-TVI, HD-CVI i AHD. Però hi ha molta diferència entre aquestes tecnologies.


En projectes que no requereixen intel·ligència integrada o funcions més avançades, la tecnologia analògica segueix sent una bona opció per al client.


Aquí hi ha un exemple de comparació de preus entre una càmera amb tecnologia HD-TVI i una altra amb tecnologia IP. Tots dos models són de tipus bullet, amb resolució de 1080p (2MP), lent de 2.8 mm i infraroig.


Característiques de cada tecnologia


Ara és el moment de saber més sobre les característiques individuals de cadascuna de les tecnologies. La comparació és el més neutral possible sense donar suport a cap de les tecnologies.


Tecnologia HD-TVI

High Definition Transport Video Interface


Desenvolupat per una companyia japonesa anomenada Techpoint, la tecnologia HD-TVI va començar al mercat inicialment amb càmeres i gravadores 720p (HD) i 1080p (Full HD)


Característiques de cada tecnologia


L'empresa xinesa Hikvision és el fabricant de càmeres més gran que utilitza aquesta tecnologia HD-TVI amb xips Techpoint. Hikvision distribueix els seus productes a tot el món de diferents maneres, un d'ells fa servir la marca i l'altre és a través de productes de marca blanca, on el logotip no apareix al producte i les terceres empreses poden posar la seva pròpia marca.


'La tecnologia va ser creada el 2014 amb l'objectiu de transmetre senyals analògics utilitzant cables coaxials a distàncies de fins a 500 m.


En 2016 Hikvision va anunciar que amb les millores de la tecnologia en la versió Turbo HDTVI 3.0 seria possible transmetre imatges de resolució de 720p a distàncies de fins a 1200m i imatges de resolució de 1080p de fins a 800m. >

Amb les noves versions de la tecnologia, es van fabricar càmeres de 4MP, es van fabricar càmeres de 5MP i després van venir les càmeres amb resolucions 4K (8MP).


Una altra característica important a esmentar és que amb HD-TVI versió 3.0 és possible enviar vídeo i energia a través del mateix cable coaxial, tecnologia coneguda com POC (Power over Coax).


​ ​

Tecnologia HD-CVI


​ ​

High Definition Composite Video Interface


​ Llançada el 2012 per l'empresa xinesa Dahua, la tecnologia HD-CVI ha arribat al mercat per revolucionar l'ús de càmeres analògiques d'alta resolució


Les primeres càmeres van ser models amb resolució de 720p i 1080p. Per al 2014, la companyia ja estava llançant la versió HD-CVI 2.0 de la tecnologia que va continuar avançant cada any amb el llançament de nous productes amb altes resolucions i la possibilitat d?utilitzar cables a més distàncies.


Dahua - High Definition Composite Video Interface


Dahua fabrica les càmeres i també permet l'ús de la tecnologia per part d'altres companyies a tot el món.


A la HD-CVI versió 3.0, la companyia va anunciar resolucions de fins a 4K (8MP) i la tecnologia POC (Power Over Coax) que permet enviar energia, dades i vídeo a través del cable coaxial convencional.


Tecnologia AHD


​Analog High Definition


​ Desenvolupat per la companyia coreana Nextchip, la tecnologia AHD ha portat al mercat les càmeres analògiques d'alta resolució de 720p i 108op.


​ ​

La companyia subministra el seu xip amb tecnologia AHD als principals fabricants com Hanwha Techwin i altres companyies a tot el món.


​​ ​​

Nextchip - ​Analog High Definition

​​
​​ ​​

Al principi, la tecnologia AHD 1.0 va permetre lús de càmeres de resolució 720p. La nova versió AHD 2.0 va presentar una resolució de 1080p utilitzant un cable coaxial tradicional (RG59) a distàncies de fins a 500 m.


​​​​ ​​​

​El desenvolupador d′aquesta tecnologia afirma que AHD té l′avantatge d′una major compatibilitat amb els sistemes, però a la pràctica no sembla tenir avantatges reals.


​​​​ ​​​ ​ ​ ​

Una càmera AHD ha de connectar-se directament a un monitor tradicional amb entrada BNC i mostrar imatges. Tot i això, la imatge mostrada és en blanc i negre i, segons la versió AHD, poden produir-se alguns problemes de compatibilitat.


​​​​ ​​​​​​

La compatibilitat amb DVR tradicionals amb resolució 960H també és limitada ja que només funciona en càmeres amb versions anteriors.


​​​​ ​​​

​ És important anar amb compte en comprar una càmera AHD perquè al mercat és possible trobar diferents nomenclatures com AHD-L, AHD-M i AHD-H que representen resolucions baixa, mitjana i alta, respectivament. Una càmera AHD-L té una resolució inferior a HD, l'AHD-M té una resolució de 720p i finalment l'AHD-H té una resolució de 1080p.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment, també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.