Raons per instal·lar una alarma a casa

Raons per instal·lar una alarma a casa

Moltes persones pensen que amb tancar portes i finestres bé ja n'hi ha prou per evitar robatoris, i per això no tenen alarma a casa, però això no és suficient ja que cada vegada hi ha més robatoris fins i tot en habitatges protegits ia més els lladres perfeccionen els seus tècniques de robatori amb nous mètodes.


Fins fa poc, només instal·laven sistemes d'alarma persones amb alt poder adquisitiu, però ara cada cop és més freqüent ia més els lladres poden anar a pràcticament qualsevol domicili. Qualsevol pot patir un robatori.


Ja no és només per protegir els béns, sinó també les persones i els efectes personals, evitant pèrdues econòmiques, sentimentals, personals i més d'un ensurt. Contractar un sistema d'alarma connectat a una central receptora d'alarmes és la millor manera de protegir la llar.


4 raons per instal·lar una alarma a casa:


▶︎ 1. Protecció contra robatoris: la principal raó per contractar aquest servei és evitar que hi hagi robatoris a casa, per la qual cosa es pot combinar perfectament amb altres sistemes de seguretat com finestres amb reixes, portes de seguretat i altres.


▶︎ 2. Protecció d'habitants: ara ja es roba molt més a cases habitades, al contrari que abans que només ho feien en llocs de vacances o on no hi havia ningú. Per això, contractar un sistema amb connexió a una CRA us permet estar dins de l'habitatge amb el sistema activat perquè en cas que passi alguna cosa actuïn immediatament.


▶︎ 3. Servei d'ajuda en emergències: No només eviten robatoris, sinó que amb el polsador SOS pots avisar la CRA en cas d'emergència mèdica perquè actuïn immediatament.


▶︎ 4. Estalvi a l'assegurança de la llar: les cases que tenen un sistema d'alarma connectat a la Central Receptora d'Alarmes tenen més probabilitats de robatori que les que no tenen aquesta protecció.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat