Raons per instal·lar un sistema d'alarma al vostre negoci

Raons per instal·lar un sistema d'alarma al vostre negoci

Tant si ets propietari d'un petit negoci com si comptes amb una gran empresa instal·lar alarma et pot ajudar molt amb la seguretat.


Potser pensis que instal·lar alarma en un negoci és una despesa elevada que només uns quants poden afrontar, però si ho penses bé serà una gran inversió perquè t'asseguraràs la seguretat de la teva empresa i la seva economia en cas que passi alguna cosa.


Cada vegada es produeixen més robatoris en negocis, sobretot els que treballen de cara al públic, i els robatoris fins i tot poden perillar l'economia del negoci. Hi ha 3 raons principals per les quals hauries d'instal·lar una alarma al teu negoci:


1 - Menors probabilitats de patir robatoris: té un alt efecte dissuasori, ja que et treu de la llista d'objectius de molts lladres que tenen en compte que l'empresa està protegida per alarmes o no . Molts lladres prefereixen actuar on poden treballar sense complicacions i sense ser descoberts i no arrisquen a ser enxampats.


2 - Ajuda de forma immediata: si tens una alarma amb connexió a una CRA no només comptaràs amb una sirena que alerti els intrusos que se'ls ha detectat sinó que una companyia de seguretat especialitzada s'encarregarà de verificar el salt d'alarma i avisar la policia perquè vagi a ajudar-te. Si pateixes un atracament pots sol·licitar ajuda immediata.


3 - Vigilància dels empleats: de vegades són els treballadors els que fan perdre diners a l'empresa, ja que roben productes o diners. Tenir un sistema de seguretat et permetrà controlar a quines hores entren i surten de la feina, accedir a enregistraments o imatges i molt més.


A més, t'assegures que una empresa experta garanteix la teva tranquil·litat i la del teu negoci cada dia i tot el dia.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat