Robatoris en habitatges habitats, Què fer si s'està a dins?

Robos en viviendas habitadas, ¿Qué hacer si se está dentro?

Els lladres solen voler assaltar cases que estiguin buides per evitar riscos innecessaris i assegurar que ho aconsegueixen, encara que hi ha ocasions en què no és així. Hi ha molts habitatges organitzats que assalten cases amb habitants a dins. Hi ha propietaris que ni se n'adonen perquè dormen o se'ls ha ruixat productes perquè no despertin.


Què han de fer els habitants si es troben a dins durant un robatori?


▶︎ Si no es té una alarma connectada a una central receptora que activi el protocol d'actuació, cal trucar a la policia quan abans.


▶︎ Si els lladres no s'han assabentat que hi són, és millor tancar-se a l'habitació i estar en silenci fins que se'n vagin.


▶︎ Si s'està despert al llit o aixecat en escoltar soroll a casa és millor fer-se l'adormit.


▶︎ Cal parar atenció a tot el que passi, escoltant passos, veus i tot el que es pugui perquè la policia pugui localitzar els lladres.


▶︎ Cal mantenir la calma i pensar molt les coses evitant actuar per impuls.


▶︎ Si es viu sense ningú més i l'estada en què s'està es té accés o sortida a l'exterior és important sortir sense que s'assabentin i avisar els veïns.


▶︎ Si es troba amb els ordinadors, el millor és facilitar el que volen col·laborant.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat