Quina és la diferència entre DVR, NVR i NDVR?

Quina és la diferència entre DVR, NVR i NDVR?

Són tres diferents tipus de videogravadors que hi ha actualment al mercat i que es diferencien en el tipus de càmeres que es connecten. Les funcions principals d'un gravador de vídeo són dues:


Gravar o digitalitzar les imatges que provenen de les càmeres connectades.


Comprimir les imatges via còdec, essent més recomanable H264. Les diferències queden molt clares a continuació


DVR o Digital Video Recorder: Es connecta a càmeres analògiques que us envien un senyal de vídeo que digitalitza. És el més econòmic i es poden trobar càmeres de qualitat (960H i 1000 línies de resolució) per preus molt bons. Han evolucionat tant que es poden connectar a alarmes, amb protocol RTSP i fins i tot gran qualitat en streaming, entre d'altres. S'usa un cable RG59 per instal·lar, encara que es pot fer servir UTP amb transceptors de vídeo.


NVR o Network Video Recorder: Amb el sistema IP les imatges arriben processades al gravador. ÉS una mica més car però ofereix una major qualitat, amb menys soroll i més resolució. Pel seu preu no l'utilitzen tota mena de clients. Es pot basar en ordinador o sistemes autònoms. Es pot fer servir un cable utp, més econòmic que el RG59, o fins i tot wifi.


NDVR o Network Digital Video Recorder: Es tracta d'un videogravador híbrid, ja que combina ambdues tecnologies. S'inclou en entorns on s'aprofiten instal·lacions analògiques i es recorre a la tecnologia IP.


A la majoria d'entorns la instal·lació d'un DVR amb càmeres analògiques és l'opció més recomanable per a la majoria d'usuaris, excepte que es busquin les prestacions més grans de les solucions IP (que hi ha a bons preus però cal comprovar-ne les característiques ).


Contacta amb experts davant de qualsevol dubte, contacta'ns.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat