Símbols i marcadors dels lladres per robar a cases

Símbols i marcadors dels lladres per robar a cases

Cada vegada són més els lladres que usen senyals per marcar les cases que són objectiu de robatori. Les alarmes de casa són la millor manera d'evitar intrusions a casa.


A l'estiu i altres dates és quan aprofiten els lladres per desvalijar les llars que es troben buides per vacances. Una de les seves pràctiques més habituals per fer-ho és fent petits símbols que amb prou feines s'aprecien amb els que assenyalen els seus objectius i aporten informació sobre aquests.


Una X per exemple vol dir que és una bona casa on robar, un rombe avisa que l'habitatge està desocupat o un triangle per indicar que viu una dona sola. Aquests senyals solen estar realitzats amb un objecte punxegut en llocs poc visibles propers a la porta o al timbre del pis. Si n'observes alguna al teu propi immoble oa algun dels teus veïns has de trucar a la policia immediatament. Aquí te'n deixem algunes de les més comunes:


Símbols i marcadors dels lladres per robar a cases


A més d'aquests senyals és molt comú que deixin marcadors per assegurar-se que la casa és buida. De vegades enrotllen el pelut i el deixen col·locat dret al costat de la porta, tornen als dies i si segueix així saben que no hi ha ningú a la vivenda. Un altre dels més comuns són les boletes de paper que introdueixen dins del forrellat, si quan tornin segueix allà sabran que la casa no té llogaters.


Un cop tenen controlada la casa l'única cosa que els separa del seu objectiu és la porta i t'asseguro que amb els últims mètodes de robatori com el bumping o l'impressioning, amb prou feines han de fer esforç per obrir-se pas. És per això que les alarmes d'habitatges són l'únic sistema realment efectiu per en primer lloc dissuadir els intrusos. Els lladres sempre prefereixen els habitatges que no tinguin protecció ja que poden fer la seva feina d'una manera més fàcil, tenen més temps d'actuació i si tenen cura del perill de ser descoberts és pràcticament nul.


En segon lloc, si els lladres intenten accedir a la casa tindran un temps molt reduït des que es produeix el salt d'alarma fins que la central receptora d'alarmes (CRA) avisa la policia per la qual cosa el dany produït és molt menor . Per últim però no per això menys important, el fet que l'alarma de casa tingui verificació per vídeo o fotografia ajuda la policia a la investigació amb la qual cosa poden ser descoberts els autors del delicte ia més seran una prova irrefutable que s'ha produït una intrusió amb vista a la indemnització de l'assegurança de la llar.


Com a expert en seguretat et recomano que cada cert temps facis una ullada tant a la teva porta com a la bústia i timbre per comprovar que no han marcat casa teva. A més, tal com t'he explicat, una alarma de vivenda és la millor manera de frenar els amics del que és aliè.


Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat