Sistemas Antihurto para tiendas de electrónica

Sistemas Antihurto para tiendas de electrónica

Sistemes de Seguretat i Protectors antifurt per a botigues d'electrònica


Hi ha certs comerços que pel seu gran nombre d'articles d'alt valor representen una veritable temptació per als delinqüents. És el cas de les botigues d'electrònica que solen caracteritzar-se com a establiment amb un ampli ventall de productes que es presenten en varietat de mides.


Des de televisors fins a càmeres digitals de mida molt petita, la majoria dels productes de les botigues d'electrònica solen tenir un gran valor econòmic per als lladres que les tenen a la mira com un dels rubros més interessants per tirar endavant furts.


Tenint en compte la realitat d'aquests comerços, dedicats a l'electrònica, RUVA SEGURETAT es compromet, a través de l'ús de tecnologia d'última generació, a protegir el vostre establiment perquè a cap delinqüent se us passi passar-se per la seva botiga a robar articles de cap tipus. A continuació compartim tots els articles que recomanem per protegir el vostre negoci i estar sempre tranquil.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat