Sistemes d'alarmes per a habitatges i portes de seguretat

Sistemes d'alarmes per a habitatges i portes de seguretat

Cada vegada s'inverteixen més diners en sistemes d'alarmes per a habitatges i portes de seguretat que protegeixin els béns i la família per l'augment de robatoris.


Els sistemes de seguretat electrònica per a casa són molt efectius ja que tenen un efecte dissuasiu important. Els lladres preparen abans els robatoris i estudien les víctimes abans d'actuar. No tenir alarma és un factor decisori. Els sistemes que tenen connexió directa amb una central receptora avisen immediatament la companyia de seguretat perquè s'activi el protocol d'acció sigui possible avisar la policia.


En invertir en una alarma de la llar, és clau tenir en compte certes configuracions que només brinden les millors empreses del mercat. Els enregistraments d'imatges o vídeo són importants perquè la policia pugui aconseguir identificar els atracadors. A més, l'assegurança de la llar serà més barata.


Hi ha portes més o menys difícils de robar:


De seguretat: són les més utilitzades en llars ja que també són les que resulten més econòmiques. Es pot obrir fàcilment amb una palanca.


Blindades: estan conformades per làmines de fusta o metall i les recorre una xapa d'acer.


Cuirassades: Formades per làmines d'acer per evitar l'obertura amb palanca i fa més difícil l'entrada dels lladres a l'habitatge. És el més complicat.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat