Sistemas de Grabación y Gestión de Sistemas CCTV

Sistemas de Grabación y Gestión de Sistemas CCTV

Usant la tecnologia digital als circuits tancats de televisió es poden fer múltiples operacions.


Possibiliten l'enregistrament continu, en esdeveniment i combinat continu/esdeveniment, i es pot configurar independentment cada canal. Fàcil accés remot amb explorador web. Detecció de moviment: incrementa automàticament la velocitat d'enregistrament perquè es puguin capturar tots els detalls de l'esdeveniment. Cada usuari del sistema té si voleu nivells d'accés a les funcions. Teniu notificació per correu electrònic per avisar l'administrador del sistema.


Sistemes d'enregistrament i gestió de sistemes CCTV

La gran varietat de gravadors digitals és molt àmplia en funció de les prestacions, ús i tipus de les instal·lacions.


Hi ha sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a instal·lacions petites. Gravadors competitius sense haver de ser escassos en prestacions, ja que la tecnologia es posa a l'abast de tothom fins i tot en pressupostos ajustats.


Sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a mitges i petites instal·lacions. Brinden unes característiques i un rendiment molt bones, semblants a les dels sistemes corporatius, el cost dels quals és molt més gran. Rendiment corporatiu en un DVR convencional proporcionant enregistrament en temps real i qualitat de resolució.


Sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a grans instal·lacions i mitjanes. Millora de la funcionalitat de la seva solució de CCTV. Qualitat d'enregistrament MPEG-4 o JPEG, sistemes d'emmagatzematge massiu, programari opcionals d'accessos, sistemes de cascada, integració o gestió múltiple.


Sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a instal·lacions grans d'altes prestacions. Són sistemes d'enregistrament digital híbrid. El sistema ha estat dissenyat per gravar, transmetre i reproduir vídeo analògic o IP, un canal de dades i canals dàudio. Actualització amb novetats que milloren el rendiment i incrementa l'eficàcia i la senzillesa d'ús d'aquests DVR. La gestió de càmeres IP inclouen múltiples solucions, sabotatge de càmera, detecció de moviment, lectura de matrícules i cerca d'esdeveniments gravats.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat