Tot el que has de saber sobre les càmeres ocultes

Tot el que has de saber sobre les càmeres ocultes

Encara que per a molts les càmeres ocultes no siguin la millor opció cal assenyalar que en la majoria dels casos instal·lar-les pot portar molt bons resultats, pel fet que amb elles es pot veure tot el que passa mentre la persona no es troba a el lloc.


Aquesta alternativa sol ser molt utilitzada als comerços o empreses quan l'amo té sospites que poden estar robant o traient algun tipus de mercaderia sense pagar-la. Per evitar aquest tipus d'inconvenients l'empresa Ruva Seguridad posa a disposició dels seus clients una gran varietat de models quant a càmeres ocultes.


Millor vigilància


Un dels principals atributs que ofereix aquest tipus de càmeres és que ofereixen un grau més gran de vigilància que qualsevol dels altres models, això és degut a que en no ser percebudes pels qui es troben al lloc les persones actuen de forma normal sense preocupar-se per estar sent gravada.


Una altra de les característiques que té aquest sistema de seguretat és que es pot col·locar en qualsevol lloc sense que es noti, ja que actualment hi ha diversos models d'objectes falsos en els quals ve instal·lat aquest tipus de mecanisme. Un són els rètols de sortida, els detectors de fum i de moviment i els aspersors.


Poca memòria


És important emfatitzar que encara que aquest tipus de mecanisme de vigilància té molts avantatges un dels punts que té en contra és que la memòria interna de la càmera no acumula gaire temps d'enregistrament, a més que no té el sistema d'infraroig és molt complicat que enregistri bones imatges quan no hi ha bona il·luminació.


Poca resistència en exteriors


De igual forma se hace importante señalar que este tipo de cambres de vigilància no solen ser molt resistents a les tempestes o pluja, per la qual cosa si es mantenen a interiors és molt millor, ja que amb els canvis ambientals a l'exterior no aconseguirà prendre gairebé res. Els llocs on se solen col·locar amb més freqüència aquest tipus de càmeres són als passadissos o vestíbuls dels hotels i les farmàcies. Encara que no ho sembli aquest tipus de càmeres han aconseguit col·locar-se al mercat com unes de les més buscades, ja que molts propietaris d'empreses les prefereixen per prevenir furts en els seus negocis.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat