Vacances de Setmana Santa alarma per a llar i consells bàsics de seguretat

Vacances de Setmana Santa alarma per a llar i consells bàsics de seguretat

Els períodes de vacances són èpoques en què els lladres cometen més robatoris i per això no cal posar-ho fàcil. Hi ha alguns consells bàsics de seguretat a seguir evitant amb això tornar de les vacances trobant-se amb la porta de la casa forçada i la desaparició d'objectes personals. Encara que no estigui a casa, això és una situació desagradable que suposa a més una pèrdua econòmica i angoixa a nivell emocional.


Cada vegada es produeixen més robatoris en vivendes, sobretot en dates com Nadal, Setmana Santa i estiu, encara que hi ha mesures a prendre per fer-ho més complicat. Protegir l'habitatge no és tan difícil com et puguis imaginar, només has de conèixer els punts vulnerables de la casa i actuar-hi.


Si vols sortir de casa teva a Setmana Santa deixant la teva llar protegida, és interessant que segueixis les següents indicacions:


▶︎ Instal·la una alarma per a la llar: l'única manera de fer més segura casa teva quan no estiguis és tenir un sistema de seguretat connectat a una Central Receptora perquè així hi haurà algú darrere d'activar el protocol de acció per enviar a la policia si hi ha un salt dalarma real. A més, tenen equips de seguretat per a habitatges que pots controlar des del teu mòbil allà on siguis.


▶︎ A l'anar-te'n de casa tanca correctament portes i finestres: alguna cosa que hauries de fer de per si i que algunes persones no fan per descuit o el que sigui. Encara que visquis en un pis alt poden entrar igualment per finestres o altres accessos.


▶︎ Usa temporitzadors per a endolls: per a programes un llum al menjador o al dormitori fent semblar que hi ha algú a casa.


▶︎ Les RRSS i l'absència no es porten bé: No avisis que t'absentes de casa per xarxes socials o internet, si ho consideres fes-ho després de tornar però no en el moment ja que els lladres poden utilitzar aquesta informació.


▶︎ Deshabitada sí, però que no es noti: pots confondre els lladres dient als veïns que agafin el correu, no baixis de tot les persianes, etc.


Les alarmes per a llars us ajudaran que no arribin els lladres a casa vostra, o si arriben que s'actuï més ràpidament.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat