Video vigilància

Video vigilància


Què és la videovigilància?

La videovigilància ens permet visualitzar la imatge en directe del nostre negoci o casa des de qualsevol lloc del món per mitjà d'Internet, usant un ordinador, mòbil o Tablet.


Els sistemes de videovigilància es componen, sobretot, d'un gravador digital i un disc dur on es poden guardar els enregistraments i les càmeres que necessiten per vigilar el lloc desitjat. El gravador està connectat a un router ADSL i ens permet visualitzar la imatge de les càmeres des de qualsevol lloc sense importar la distància.


Per què val la videovigilància?

Els usos que es poden donar a un sistema de videovigilància són molt diversos segons el tipus dusuari que els utilitzi. Són tan importants i versàtils que són fonamentals per a qualsevol persona que vulgui viure amb tranquil·litat i amb seguretat tot el dia on sigui.


Per a propietaris de negocis:

Si té un negoci sap el transcendental de la seguretat. Amb sistemes de videovigilància pot controlar els seus empleats, assegurar-se que tot marxa correctament i garantir el tracte correcte als clients. I si passa qualsevol incidència (furts, robatoris, baralles, etc) pot recuperar els enregistraments.


Per a treballadors:

Els treballadors hem de passar molt de temps fora i per això el nostre habitatge és més vulnerable a assalts i robatoris. Amb un kit de videovigilància podem comprovar com està casa nostra en qualsevol moment, veure el comportament dels nostres empleats de la llar o comprovar que els nostres fills estan bé.


Per a persones que viuen soles:

La videovigilància és clau per a aquelles persones que volen saber qui truca al telèfon sense haver d'obrir o fer seguiments rutinaris del comportament d'empleats de la llar. També és pràctic per a persones grans que necessiten seguretat sense prescindir de la seva independència.


Ús especial en guarderies

Els pares que deixen els seus fills a guarderies sol·liciten cada vegada més l'ús de sistemes de videovigilància per veure què fan els seus fills al matí, comprovar que tot va bé i, en cas que hi hagués algun problema es puguin recuperar els enregistraments.


Si voleu saber quin sistema de videovigilància és millor per a vostè contacteu-nos.


Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat