Càmeres de seguretat

Càmeres de seguretat

Les càmeres de seguretat són una part important en qualsevol sistema de seguretat, però també cal disposar d'enregistradors que ens permetin registrar les imatges i els àudios recollits per les càmeres, per disposar d'un sistema de seguretat complet.


A Ruva Seguridad, a més de càmeres de seguretat, disposem també de gravadors que ens permeten suportar d'entre 4 a 12 càmeres mitjançant discs durs de diversos Terabytes. Tots els elements són de fàcil maneig i configuració, amb el seu propi sistema de gestió per poder controlar totes les càmeres per control remot. Una de les peculiaritats dels nostres gravadors, és que les imatges recollides per aquests poden utilitzar-se en un judici, ja que disposen de la denominada “marca d'aigua” que certifica que no han estat manipulades i per tant, els atorga la validesa judicial necessària .


Càmeres de seguretat per a la vostra llar i negoci

Càmeres de seguretat per a la vostra llar i negoci
Càmeres de seguretat per a la vostra llar i negoci
Càmeres de seguretat per a la vostra llar i negoci

A més, els nostres sistemes permeten realitzar l'anàlisi de vídeo de les imatges captades per les càmeres de seguretat instal·lades, que ens permet reduir el temps invertit en la revisió de les imatges, així com l'eliminació de la supervisió per part d'un operador, ja que és possible definir alarmes que permeten controlar les zones considerades àrees restringides o detectar activitats il·legals.


A Ruva Seguridad, disposem dels equips més complets i fiables per a la instal·lació d'un bon sistema de seguretat en tot tipus de locals, habitatges o espais que requereixin ser supervisats i controlats, ja que disposem de la tecnologia més completa al sector de les càmeres de vigilància, per proporcionar el millor servei a tots els nostres clients.


Si voleu rebre assessorament i un bon servei per gestionar la seguretat d'un espai o lloc, no dubteu a contactar-nos a través del nostre formulari web (www.camarasdevigilanciabarcelona.com), correu electrònic(info@ruvaseguridad.com), o teléfono (93 464 79 69) i us proporcionarem el sistema més adequat a les vostres necessitats i requeriments i sempre amb la màxima garantia.



Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com



iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat