Càmeres de vigilància - Ruva

Càmeres de vigilància - Ruva

La instal·lació de càmeres de vigilància és cada cop més freqüent, per a diversos usos com poden ser el reconeixement de rostres o matrícules, així com per al control d'espais oberts en zones conflictives.

>

Un altre dels usos que es dóna a les cambres de vigilància és la realització del control d'accessos, tant de vehicles com de persones. Gràcies a l'evolució del programa que gestiona les càmeres de vigilància per IP, l'anomenada vídeo vigilància IP, ha permès que aquest sistema també sigui utilitzat per al control de processos, especialment per millorar la seguretat i la prevenció de riscos laborals en cadenes de muntatge.


A Ruva Seguridad, oferim els serveis més complets en la instal·lació i manteniment de càmeres per a seguretat i vigilància, així com l'assessorament per a la realització del disseny i instal·lació del sistema que us permetrà protegir qualsevol espai. Disposem de tot tipus de càmeres de vigilància, pensades per a la instal·lació de les mateixes als diferents espais oberts que vulgui supervisar, proporcionem un servei totalment personalitzat oferint als nostres clients, els millors i més nous dispositius existents al mercat per prestar un servei de vídeo vigilància excel·lent, a més, comptem amb el nostre propi servei 24h per atendre les seves urgències.


Gran estoc de càmeres de vigilància

Gran estoc de càmeres de vigilància
Gran estoc de càmeres de vigilància
Gran estoc de càmeres de vigilància

Entre el nostre catàleg de productes de càmeres de vigilància podem oferir des de càmeres analògiques domo/bullet, càmeres HDCVI, càmeres amb zoom i sensor de moviment, càmeres tèrmiques, càmeres per a reconeixement de matrícules i fins i tot càmeres iP. No ho dubteu i si esteu pensant a protegir la vostra llar o negoci o qualsevol altre espai, contacteu-nos a través del nostre formulari web (www.camarasdevigilanciabarcelona.com), correu electrònic (info@ruvaseguridad.com) o telèfon (93 464 79 69) i us proporcionarem l'assessorament necessari per a la instal·lació del vostre sistema de seguretat.



Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com



iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat