Càmeres de seguretat a la teva Alarma

Càmeres de seguretat a la teva Alarma

El sistema de alarmes negocis Barcelona es pot complementar amb la instal·lació de càmeres de seguretat, les quals aporten grans beneficis, com ara monitoratge de l'exercici del personal, control de situacions de robatori, vigilància d'entrades i sortides , prevenir transaccions fraudulentes i estafes de proveïdors.


Hi ha molts tipus de càmeres com les analògiques, digitals, de visualització local o remota. A continuació, volem que conegueu alguns dels avantatges més importants que sorgeixen de la instal·lació d'aquests dispositius.


Controla i preveu robatoris


Les càmeres són una eina molt útil per prevenir robatoris, ja que envia al personal de seguretat del negoci informació exacta de les activitats que s'estan realitzant al moment perquè prenguin les accions pertinents immediatament.


En molts casos, les càmeres de seguretat han permès la identificació de persones involucrades en lacció delictiva dins dun lloc determinat. D'altra banda, aquests dispositius també s'integren perfectament al sistema d'alarmes llar.


Vigila entrades i sortides


Les càmeres de seguretat o circuit tancat de televisió es connecten al sistema dealarmes negocis Barcelona i permeten vigilar l'entrada i la sortida de persones al perímetre. En cas d'invasions, els dispositius d'alerta es disparen i activen les alarmes.


També faciliten la visualització de la sortida en cas de produir-se accions delictives. El fet quedarà registrat amb dades exactes del moment en què la persona va ingressar al lloc, com va sortir, els objectes que portava i si es van produir canvis en la seva actitud.


El sistema de càmeres de seguretat s'instal·la en aparells intel·ligents o Smartphone perquè l'amo del negoci pot ingressar-hi des de qualsevol lloc de forma remota només posseint l'adreça IP.


Abans de triar un sistema dealarmes per a la llar o negoci pot avaluar les qualitats que presenta la vigilància amb càmeres i complementar-ne la xarxa de seguretat.


Evita transaccions fraudulentes


Aquest sistema també es pot instal·lar a les caixes registradores per prevenir transaccions fraudulentes amb xecs robats, bitllets falsos, targetes duplicades, bons, entre d'altres. Permet registrar tots els ingressos de compres amb dades específiques de data i hora.


La decisió d'informar el personal de caixa, de l'existència de les càmeres de seguretat en aquest lloc, queda de part de l'amo de l'empresa. Com que també ajuden a detectar robatoris de diners en efectius per part del personal intern.


Eludeix les estafes de proveïdors


Les transaccions fraudulentes per part dels proveïdors generen grans pèrdues als negocis, això correspon al lliurament incomplet de comandes, la mala manipulació dels productes, danys al material, incompliment del llistat de compra, entre d'altres.

p>

Bé sigui, que es generin per errors humans o accions voluntàries, les càmeres capten tot el procés de lliurament de producte, assentant en una base de dades la informació que posteriorment, servirà com a prova per fer reclams.


Monitora l'exercici del personal

Es pot supervisar el servei que es presta al client, l'exercici del treballador, els seus hàbits i conducta, ja que les càmeres envien un senyal directament a la central de monitorització, on totes les activitats queden registrades amb hora i data. /p>

Amb les càmeres de seguretat es té més control sobre les accions dels treballadors ia disminuir els temps de lleure, ja que aquestes es col·loquen en diferents àrees del local permetent tenir una òptica de totes les activitats dels empleats.

p>

A través d'aquest mecanisme les empreses han pogut millorar el servei prestat cap als seus clients i la productivitat, fer canvis d'empleats i optimitzar el servei, permetent el creixement i l'expansió de l'empresa.


En molts casos, les cambres de seguretat han ajudat les empreses a tenir proves per refutar reclams interposats pels treballadors per al pagament de compensacions per accidents laborals o problemes que es presenten durant les hores laborals.


Alhora, han permès intervenir a temps en casos d'emergència, robatoris a mà armada, invasions de persones durant hores de tancament del lloc. Arribant a representar un complement perfectes per als sistema de alarmes negocis Barcelona.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat