Projectes de seguretat per a empreses

Projectes de seguretat per a empreses

Anàlisi de riscos, disseny i desenvolupament. Projectes de sistemes d'alarmes antiintrusió, control d'accessos, circuit tancat de televisió CCTV Videovigilància, megafonia d'evacuació, detecció d'incendis PCI, interfonia, antifurt, integració de sistemes de seguretat.


ADREÇA DE PROJECTES DE SEGURETAT

Direcció integral de projectes de seguretat, planificació, pla general d'execució, entrega clau en mà.


PROJECTES DE MANTENIMENT

Estudi, elaboració i implantació de procediments passius i actius per al manteniment dels sistemes de seguretat i càmeres de vigilància. El disseny d'un sistema de seguretat és potser una de les claus més importants per aconseguir un sistema de seguretat eficaç per a la vostra empresa. Els nostres procediments d'elaboració del projecte de seguretat permet assolir nivells elevats de protecció amb el sistema de seguretat, els resultats ens avalen. Desenvolupar solucions a mida per cobrir els vostres requeriments de seguretat, sigui quina sigui la vostra necessitat o negoci, la vostra necessitat és el nostre objectiu.


Els nostres projectes de seguretat proporcionen protecció a:


- Petits Negocis

- Edificis d'oficines

- Naus I Complexos Industrials

- Urbanitzacions Residencials

- Empreses de Transport

- Horts Solars

- Centres de negocis

- Mini Magatzems


Per a la seguretat de les empreses utilitzem la tecnologia més avançada en sistemes de seguretat per a la realització dels projectes de seguretat i vigilància. Cada dia, en aquest món tan ràpidament canviant, els delinqüents disposen de més coneixement i utilitzen més mitjans per realitzar els seus actes, per això treballem dia a dia per oferir solucions de seguretat eficaces. Perquè sabem com és d'important que un sistema de seguretat funcioni perfectament en el moment d'una intrusió i no sigui violat amb la facilitat i freqüència que lamentablement passa. Insistim en el valor d'una bona inversió per als nostres clients, que garanteixi una seguretat real, senzilla de fer servir i eficaç contra la nova tipologia de robatoris.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat