Serveis que oferim

A RUVA Seguretat, estem especialitzats en dur a terme la instal·lació de sistemes de seguretat mitjançant càmeres de videovigilància, per a tot tipus de negocis, indústries, comunitats i particulars.


Des de RUVA Seguretat, analitzarem la seva situació i trobarem el sistema més adequat per a les seves circumstàncies, elaborant un projecte personalitzat, degudament registrat davant de la Direcció General de la Policia i amb l'alta pertinent a l'Agència de Protecció de dades.

>

A més d'actuar com un element element dissuasori efectiu, les nostres càmeres de seguretat us oferiran la més alta qualitat i els millors resultats, al millor preu possible. Comptem amb kits de vigilància molt econòmics per a la instal·lació de càmeres per a vigilància, càmeres amb sensors de moviment, càmeres amb detecció de matrícules i molt més. Consulteu les nostres promocions.

Anàlisi de vídeo


Anàlisi de vídeoMitjançant el sistema intel·ligent d'anàlisi de vídeo, aconseguirem protegir tot tipus de perímetres de manera permanent, portar el control d'aquelles àrees considerades restringides, o detectar tota mena d'activitats il·legals, amb alarmes que, prèviament definides per nosaltres, detectaran qualsevol tipus de circumstància inusual de manera automàtica, sense necessitat de supervisió per part d'un operador i reduint una gran quantitat d'hores a la revisió posterior de les imatges.


Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat