Serveis que oferim

A RUVA Seguretat, estem especialitzats en dur a terme la instal·lació de sistemes de seguretat mitjançant càmeres de videovigilància, per a tot tipus de negocis, indústries, comunitats i particulars.


Des de RUVA Seguretat, analitzarem la seva situació i trobarem el sistema més adequat per a les seves circumstàncies, elaborant un projecte personalitzat, degudament registrat davant de la Direcció General de la Policia i amb l'alta pertinent a l'Agència de Protecció de dades.

>

A més d'actuar com un element element dissuasori efectiu, les nostres càmeres de seguretat us oferiran la més alta qualitat i els millors resultats, al millor preu possible. Comptem amb kits de vigilància molt econòmics per a la instal·lació de càmeres per a vigilància, càmeres amb sensors de moviment, càmeres amb detecció de matrícules i molt més. Consulteu les nostres promocions.

Gravadors


Registrar les imatges i els sons obtinguts per les nostres càmeres de vídeo de vigilància, és una part fonamental del procés si volem disposar d'un òptim sistema de seguretat amb totes les garanties possibles.


A RUVA Seguretat, us oferim els nostres gravadors amb capacitat per suportar 4, 8, 16 o fins a 32 càmeres mitjançant discs durs d'1 a 8 Terabytes. De fàcil configuració i amb el seu propi i intuïtiu sistema de gestió, podreu visualitzar totes les seves càmeres de videovigilància de manera simultània i amb accés remot.


La tecnologia anomenada "Marca d'Aigua" aplicada a tots els nostres gravadors, certificarà que les imatges emmagatzemades no han estat subjectes a cap manipulació, admetent-se així la seva validesa judicial.


Gravador Digital DVR

Gravador Digital DVR

El Gravador Digital DVR emmagatzema imatges analògiques provinents de 4, 8, 16 o fins a 32 canals diferents d'enregistrament. Disposa de detector de moviment, entrades dalarma i funcionen mitjançant connexió remota.

Gravador Digital NDVR

Gravador Digital NDVR

Mitjançant el vostre sistema d'emmagatzematge híbrid, el gravador digital NDVR, pot albergar imatges analògiques i també digitals. 4, 8, 16 o 30 canals d'enregistrament. Compte amb detector de moviment, entrades d'alarma i connexió remota.

Gravador Digital IP NVR

Gravador Digital IP NVR

Aptes per a sistemes de videovigilància que usin càmeres IP. 4, 8, 16 o 30 canals d'enregistrament. Detector de moviment. Entrades dalarma. Connexió remota.


Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat