Serveis que oferim

A RUVA Seguretat, estem especialitzats en dur a terme la instal·lació de sistemes de seguretat mitjançant càmeres de videovigilància, per a tot tipus de negocis, indústries, comunitats i particulars.


Des de RUVA Seguretat, analitzarem la seva situació i trobarem el sistema més adequat per a les seves circumstàncies, elaborant un projecte personalitzat, degudament registrat davant de la Direcció General de la Policia i amb l'alta pertinent a l'Agència de Protecció de dades.

>

A més d'actuar com un element element dissuasori efectiu, les nostres càmeres de seguretat us oferiran la més alta qualitat i els millors resultats, al millor preu possible. Comptem amb kits de vigilància molt econòmics per a la instal·lació de càmeres per a vigilància, càmeres amb sensors de moviment, càmeres amb detecció de matrícules i molt més. Consulteu les nostres promocions.

Manteniment


MantenimentA RUVA Seguridad, us garantim la major perdurabilitat i el més òptim funcionament del vostre sistema de videovigilància, mitjançant el nostre servei de manteniment periòdic. Actualització dels programaris de gestió, test de proves i ajustaments, revisions de sistema, etc. Oferim discreció i màxima efectivitat. Abastem tota la zona de Catalunya dins els nostres camps d'influència. Contacteu amb RUVA Seguretat, si voleu obtenir més informació sobre els nostres serveis de manteniment per a tot tipus de sistemes de videovigilància.


Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat