Serveis que oferim

A RUVA Seguretat, estem especialitzats en dur a terme la instal·lació de sistemes de seguretat mitjançant càmeres de videovigilància, per a tot tipus de negocis, indústries, comunitats i particulars.


Des de RUVA Seguretat, analitzarem la seva situació i trobarem el sistema més adequat per a les seves circumstàncies, elaborant un projecte personalitzat, degudament registrat davant de la Direcció General de la Policia i amb l'alta pertinent a l'Agència de Protecció de dades.

>

A més d'actuar com un element element dissuasori efectiu, les nostres càmeres de seguretat us oferiran la més alta qualitat i els millors resultats, al millor preu possible. Comptem amb kits de vigilància molt econòmics per a la instal·lació de càmeres per a vigilància, càmeres amb sensors de moviment, càmeres amb detecció de matrícules i molt més. Consulteu les nostres promocions.

Càmeres

A RUVA Seguridad, disposem d'una àmplia gamma de càmeres en estoc per cobrir tot tipus de necessitats a l'hora d'augmentar-ne la protecció i la del negoci, mitjançant les nostres instal·lacions de sistemes de videovigilància.


Càmeres Analògiques Domo / Bullet

Càmeres analògiques Domo / Bullet

Les càmeres analògiques ens ofereixen una solució econòmica i molt resistent. Són adaptables tant per a instal·lacions en interiors com per a instal·lacions en exteriors, suporten il·luminacions molt baixes mitjançant infrarojos i atorgant una alta resistència i fiabilitat, permetent crear el nostre propi sistema de circuit tancat de televisió (CCTV).

Càmeres HDCVI

Càmeres HDCVI

Qualitat en Alta Definició i màxima adaptabilitat per a tot tipus de requisits i suports. Resolució molt per sobre de qualsevol tipus de càmera analògica (1080p / 720p / 1,3 Mpx / 2Mpx.) L'últim en càmeres de seguretat ja es troba a la seva completa disposició a RUVA Seguridad.


Càmeres amb zoom i sensor de moviment

Càmeres amb zoom i sensor de moviment

Càmeres aptes per al control a distància. Mitjançant un rotor motoritzat permeten l'oscil·lació vertical i horitzontal. Un zoom d'alta capacitat ens permet apropar la imatge a qualsevol punt d'interès que detectem.

Cámaras IP

Càmeres IP

Pot ser que les càmeres IP tinguin un cost superior a la resta d'instal·lacions de càmeres de vídeo, però amb elles aconseguirem una qualitat d'imatge de fins a 4K amb un consum mínim de l'amplada de banda, podent visionar les seves imatges emeses a través de la xarxa mitjançant qualsevol smarthphone, tablet, pc, etc. allà on ens trobem i poden disposar del vostre propi sistema de memòria per a l'emmagatzematge d'imatges.


Càmeres tèrmiques

Càmeres tèrmiques

Capaços de detectar intrusos a diversos quilòmetres i en total foscor, les cambres tèrmiques, són ideals per a aquells punts que necessiten una vigilància minuciosa, com ara passos fronterers, plantes nuclears, instal·lacions petroquímiques, etc.

Càmeres per a reconeixement de matrícules

Càmeres per a reconeixement de matrícules

Càmeres detectores de matrícules pensades per ser instal·lades en barrera. Són capaços d'emmagatzemar dades i de detectar si el cotxe està autoritzat per passar, accionant automàticament la barrera i permetent-ne l'accés lliure. També es poden fer servir com a localitzadors de matrícules que tinguem en una llista negra, localitzant i alertant-nos quan un vehicle de la llista de control ha estat detectat pel sistema de videovigilància.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat